گزارش تصویری

بازدید مدیر کل استاندارد استان از واحد تولیدی آرد سیستان

به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد سیستان و بلوچستان: در پی بازدید مورخ 24/4/97 اسماعیل عاقلی مدیر کل استاندارد استان به همراه سرگزی رییس اداره استاندارد شهرستان زابل از واحد تولیدی آرد سیستان بازدید نمودند. در این بازدید اسماعیل عاقلی گفت: باید سعی کنیم ارتقای فرهنگ استفاده ازآرد کامل( آردهای غنی از سبوس) توسط مصرف کنندگان، از طریق سازمانهای ذیربط و رسانه های جمعی در دستور کار قرار گیرد. وی خاطر نشان کرد: بر اساس استاندارد ۱-۱۰۳ آردی که تقریباً از تمامی اجزای دانه گندم تهیه می‌شود را آرد کامل می‌نامند و هر چه میزان سبوس در آرد بیشتر باشد رنگ آن را تیره‌تر می کند. در ادامه آزاده مدیر عامل واحد تولیدی آرد سیستان ابراز داشت: علیرغم ارزش تغذیه ای بالا در نان های تیره رنگ؛ اغلب مصرف کنندگان به استفاده از اینگونه نان ها تمایل ندارند؛ ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم را توسط ادارات و ارگانهای دولتی خواستار شد.

بازدید مدیر کل استاندارد استان از واحد تولیدی آرد سیستان
1397/4/27 چهارشنبه